Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Βάλτε αυτά τα 3 υλικά στον καφέ σας και ενισχύστε τον μεταβολισμό σας

Βαλτε αυτά τα 3 υλικα στον καφε σας και ενισχυστε τον μεταβολισμο σας


Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους χωρίς καφέ. Αν είστε λάτρης του καφέ, η ακόλουθη συνταγή είναι σίγουρα κάτι που θα θελήσετε να δοκιμάσετε. Μιλάμε για μια κρέμα για τον καφέ που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και την ίδια στιγμή να κάνετε τον καφέ σας υγιέστερο .
Ο καφές μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό σας και να σας δώσει περισσότερη ενέργεια για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας.
Επιπλέον, μόνο λίγοι γνωρίζουν πως αυτό το αγαπημένο πρωινό σας ρόφημα έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει το μεταβολισμό σας και να σας βοηθήσει να κάψετε τα περιττά σας λίπη με αποτελεσματικό τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε τρία υλικά στον καφέ σας και θα μπορέσετε να χάσετε τα περιττά σας κιλά χωρίς να αλλάξετε τη διατροφή ή τον τρόπο ζωής σας.
Τα τρία αυτά υλικά είναι:
-Το λάδι καρύδας. Περιλαμβάνει λιπαρά οξέα μέσης αλυσίδας που καταληγουν κατευθείαν στο συκώτι μέσω του πεπτικού συστήματος και μετατρέπονται είτε σε ενέργεια είτε σε κετονικά σώματα και όχι σε λίπος.

-Το μέλι είναι πλούσιο σε φυσικά σάκχαρα που είναι απαραίτητα για την ενέργεια. Επίσης, είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β6, φυλλικό οξύ, βιταμίνες, ριβοφλαβίνη όπως και σε πολλά μεταλλικά στοιχεία όπως σίδηρο, ασβέστιο, νάτριο, ψευδάργυρο, κάλλιο και φώσφορο. Να χρησιμοποιείτε μόνο ακατέργαστο μέλι.

-Η κανέλα Κευλανης είναι εξαιρετικά ωφέλιμη καθώς είναι αντιφλεγμονώδης και βοηθά στην καταπολέμηση των φλεγμονών του οργανισμού χάρη στις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Επίσης, εξουδετερώνει τις παρενέργειες που προκαλούν στον οργανισμό οι ελεύθερες ρίζες.


Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε ότι η παρακάτω συνταγή καφέ σας παρέχει μεγάλη βοήθεια στην απώλεια βάρους. Έτσι, εάν προετοιμάσετε τον πρωινό καφέ σας με αυτόν τον τρόπο, σίγουρα θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρηγορότερα.

Συνταγή:
                                             3/4 φλιτζανιού λάδι καρύδας
1/2 φλιτζάνι ακατέργαστο μέλι
1 κουτ. κανέλα Κεϋλάνης σε σκόνη
προαιρετικά: 1 κουταλιά της σούπας ακατέργαστη σκόνη κακάο

Οδηγίες:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν πολύ καλά τα υλικά. Στη συνέχεια, αποθηκεύουμε την κρέμα του καφέ σε ένα γυάλινο βάζο.

Πως να την χρησιμοποιήσετε:
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ετοιμάσετε ένα φλιτζάνι του αγαπημένου σας καφέ και να προσθέσετε 1-2 κουταλιές της σούπας κρέμα, ενώ είναι ακόμα ζεστός. Στη συνέχεια, ανακατεύουμε καλά τον καφέ και την κρέμα για περίπου 5 δευτερόλεπτα, και είμαστε έτοιμοι!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου