ΚΟΚΚΙΝΑ
ΕΡΥΘΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
Περιγραφή
Ξηρό από κοτσιφάλι με γεμάτη γεύση και σύνθετο άρωμα. Δοκιμάστε το με ζυμαρικά, πιάτα με κόκκινη σάλτσα, κόκκινα κρέατα. Σερβίρεται στους 18 -20° C.
Προέλευση: Κρήτη
Βαθμοί: 12,5% alc./vol.
ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΝΕΜΕΑΣ
Περιγραφή
Ξηρό με ρουμπινί χρώμα και ευχάριστη επίγευση. Συνοδεύει όλα τα κρέατα, ψητά ή μαγειρεμένα στην κατσαρόλα, πίτες, κυνήγι, τυριά και αλλαντικά.Πίνεται σε θερμοκρασία δωματίου στους 15 - 17° C.
Προέλευση: Νεμέα
Βαθμοί: 12% alc./vol.
ΖΙΤΣΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Περιγραφή
Ξηρό από βλάχικο και μπεκάρι, χρώμα βαθύ κόκκινο με άρωμα από φρούτα του δάσους. Συνοδεύει κρέατα, ζυμαρικά, πίτες, διάφορα τυριά και αλλαντικά. Σερβίρεται στους 16 - 18° C.
Προέλευση: Ήπειρος
Βαθμοί: 11% alc./vol.
ΜΑΝΔΗΛΑΡΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
Περιγραφή
Ξηρό, ατίθασο με χρώμα βαθύ βυσσινί. Συνοδεύει λιπαρά τυριά, σουτζουκάκια σμυρναίϊκα, σπετσοφάϊ, παπουτσάκια, παστίτσιο και κρεατικά. Σερβίρεται στους 17 - 18° C.
Προέλευση: Σαντορίνη
Βαθμοί: 13% alc./vol.
ΕΡΥΘΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
Περιγραφή
Ξηρό από κοτσιφάλι με γεμάτη γεύση και σύνθετο άρωμα. Δοκιμάστε το με ζυμαρικά, πιάτα με κόκκινη σάλτσα, κόκκινα κρέατα. Σερβίρεται στους 18 -20° C.
Προέλευση: Κρήτη
Βαθμοί: 12,5% alc./vol.
ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ ΝΕΜΕΑΣ
Περιγραφή
Ξηρό με ρουμπινί χρώμα και ευχάριστη επίγευση. Συνοδεύει όλα τα κρέατα, ψητά ή μαγειρεμένα στην κατσαρόλα, πίτες, κυνήγι, τυριά και αλλαντικά.Πίνεται σε θερμοκρασία δωματίου στους 15 - 17° C.
Προέλευση: Νεμέα
Βαθμοί: 12% alc./vol.
ΖΙΤΣΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Περιγραφή
Ξηρό από βλάχικο και μπεκάρι, χρώμα βαθύ κόκκινο με άρωμα από φρούτα του δάσους. Συνοδεύει κρέατα, ζυμαρικά, πίτες, διάφορα τυριά και αλλαντικά. Σερβίρεται στους 16 - 18° C.
Προέλευση: Ήπειρος
Βαθμοί: 11% alc./vol.
ΜΑΝΔΗΛΑΡΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
Περιγραφή
Ξηρό, ατίθασο με χρώμα βαθύ βυσσινί. Συνοδεύει λιπαρά τυριά, σουτζουκάκια σμυρναίϊκα, σπετσοφάϊ, παπουτσάκια, παστίτσιο και κρεατικά. Σερβίρεται στους 17 - 18° C.
Προέλευση: Σαντορίνη
Βαθμοί: 13% alc./vol.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας
μέσω email: sofiakotsoni@yahoo.gr
ή στο τηλέφωνο: 2105988943
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου