Ημίγλυκα
ΗΜΙΓΛΥΚΟ ΝΕΜΕΑΣ ΕΡΥΘΡΟ
Περιγραφή
Αγιωργίτικο με βαθύ κόκκινο χρώμα. Συνοδεύει μαγειρεμένα κρέατα, πιάτα με έντονα μπαχαρικά και γλυκόξινες σάλτσες όπως χοιρινό με δαμάσκηνα. Σερβίρεται στους 9 - 11° C.
Προέλευση: Νεμέα
Βαθμοί: 12% alc./vol.
ΗΜΙΓΛΥΚΟ ΡΟΖΕ ΖΙΤΣΑΣ
Περιγραφή
Αγιωργίτικο, μπεκάρι, βλαχικό. Γλυκόπιοτο και αρωματικό. Καταναλώνεται ευχάριστα μόνο του. Συνοδεύει ζυμαρικά με ελαφρές σάλτσες, κρύα πιάτα,ορεκτικά.Σερβίρεται στους 8 - 10°C.
Προέλευση: Ήπειρος
Βαθμοί: 11% alc./vol.
Γλυκά
ΜΟΣΧΑΤΟ ΓΛΥΚΟ
Περιγραφή
Οίνος γλυκύς με ανοιχτόχρωμο χρυσαφί χρώμα και νύξεις μελιού. Συνοδεύει εκπληκτικά πεπόνι, κρεμά καραμελέ, παγωτά. Απολαύστε το και σκέτο. Σερβίρεται στους 10 - 12° C.
Προέλευση: Λήμνος
Βαθμοί: 15% alc./vol.
ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ
Περιγραφή
Κόκκινο γλυκό κρασί που συνοδεύει κυρίως το επιδόρπιο. Συντροφεύει σοκολατένια γλυκά, ροκφόρ, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα σύκα. Σερβίρεται στους 11 - 13° C.
Προέλευση: Πάτρα
Βαθμοί: 15% alc./vol.
ΗΜΙΓΛΥΚΟ ΝΕΜΕΑΣ ΕΡΥΘΡΟ
Περιγραφή
Αγιωργίτικο με βαθύ κόκκινο χρώμα. Συνοδεύει μαγειρεμένα κρέατα, πιάτα με έντονα μπαχαρικά και γλυκόξινες σάλτσες όπως χοιρινό με δαμάσκηνα. Σερβίρεται στους 9 - 11° C.
Προέλευση: Νεμέα
Βαθμοί: 12% alc./vol.
ΗΜΙΓΛΥΚΟ ΡΟΖΕ ΖΙΤΣΑΣ
Περιγραφή
Αγιωργίτικο, μπεκάρι, βλαχικό. Γλυκόπιοτο και αρωματικό. Καταναλώνεται ευχάριστα μόνο του. Συνοδεύει ζυμαρικά με ελαφρές σάλτσες, κρύα πιάτα,ορεκτικά.Σερβίρεται στους 8 - 10°C.
Προέλευση: Ήπειρος
Βαθμοί: 11% alc./vol.
Γλυκά
ΜΟΣΧΑΤΟ ΓΛΥΚΟ
Περιγραφή
Οίνος γλυκύς με ανοιχτόχρωμο χρυσαφί χρώμα και νύξεις μελιού. Συνοδεύει εκπληκτικά πεπόνι, κρεμά καραμελέ, παγωτά. Απολαύστε το και σκέτο. Σερβίρεται στους 10 - 12° C.
Προέλευση: Λήμνος
Βαθμοί: 15% alc./vol.
ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ
Περιγραφή
Κόκκινο γλυκό κρασί που συνοδεύει κυρίως το επιδόρπιο. Συντροφεύει σοκολατένια γλυκά, ροκφόρ, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα σύκα. Σερβίρεται στους 11 - 13° C.
Προέλευση: Πάτρα
Βαθμοί: 15% alc./vol.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας
μέσω email: sofiakotsoni@yahoo.gr
ή στο τηλέφωνο: 2105988943
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου