ΡΟΖΕ
ΚΡΗΤΙΚΟ
Περιγραφή
Ξηρό από λιάτικο και συράχ με χαρακτηριστική οξύτητα. Συνοδεύει μακαρόνια με κιμά, μαγειρευτά λαχανικά, μυδοπίλαφο και ντάκο. Σερβίρεται στους 11 - 13° C.
Προέλευση: Κρήτη
Βαθμοί: 12,5% alc./vol.
ΚΡΗΤΙΚΟ
Περιγραφή
Ξηρό από λιάτικο και συράχ με χαρακτηριστική οξύτητα. Συνοδεύει μακαρόνια με κιμά, μαγειρευτά λαχανικά, μυδοπίλαφο και ντάκο. Σερβίρεται στους 11 - 13° C.
Προέλευση: Κρήτη
Βαθμοί: 12,5% alc./vol.
ΝΕΜΕΑΣ ΡΟΖΕ
Περιγραφή
Ξηρό με κερασένιο χρώμα. Συνοδεύει κεφτέδες τηγανητούς, κοτόπουλο στη σχάρα, ποικιλία κρεατικών, σουτζουκάκια με σάλτσα και ρύζι. Σερβίρεται στους 10 - 12° C.
Προέλευση: Νεμέα
Βαθμοί: 12% alc./vol.
Περιγραφή
Ξηρό με κερασένιο χρώμα. Συνοδεύει κεφτέδες τηγανητούς, κοτόπουλο στη σχάρα, ποικιλία κρεατικών, σουτζουκάκια με σάλτσα και ρύζι. Σερβίρεται στους 10 - 12° C.
Προέλευση: Νεμέα
Βαθμοί: 12% alc./vol.
ΗΠΕΙΡΟΥ ΡΟΖΕ
Περιγραφή
Ημίξηρο από ντεπίνα και ξυνόμαυρο, ελαφρύ. Πίνεται σκέτο ως απεριτίφ. Ταιριάζει με τυριά, φρούτα, ψάρια, κρέατα με ελαφρές σάλτσες, ζυμαρικά. Σερβίρεται στους 9 - 11° C.
Προέλευση: Ήπειρος
Βαθμοί: 11% alc./vol.
Περιγραφή
Ημίξηρο από ντεπίνα και ξυνόμαυρο, ελαφρύ. Πίνεται σκέτο ως απεριτίφ. Ταιριάζει με τυριά, φρούτα, ψάρια, κρέατα με ελαφρές σάλτσες, ζυμαρικά. Σερβίρεται στους 9 - 11° C.
Προέλευση: Ήπειρος
Βαθμοί: 11% alc./vol.
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
Περιγραφή
Ξηρό από μανδηλαριά και ασύρτικο με ισορροπημένη οξύτητα. Συνοδεύει ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες, καλαμαράκια γεμιστά, χταπόδι ψητό.Σερβίρεται στους 10 - 12° C.
Προέλευση: Σαντορίνη
Βαθμοί: 13% alc./vol.
Περιγραφή
Ξηρό από μανδηλαριά και ασύρτικο με ισορροπημένη οξύτητα. Συνοδεύει ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες, καλαμαράκια γεμιστά, χταπόδι ψητό.Σερβίρεται στους 10 - 12° C.
Προέλευση: Σαντορίνη
Βαθμοί: 13% alc./vol.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας
μέσω email: sofiakotsoni@yahoo.gr
ή στο τηλέφωνο: 2105988943
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου