ΛΕΥΚΑ
ΛΕΥΚΟ-ΚΡΗΤΙΚΟ
Περιγραφή
Ξηρό από θραψαθήρι. Άρωμα από εξωτικά φρούτα . Ισορροπημένο με μακρά επίγευση. Συνοδεύει λευκά κρέατα, θαλασσινά, ψητά ψάρια, τονοσαλάτες. Σερβίρεται στους 10° C.
Προέλευση: Κρήτη
Βαθμοί: 12,5% alc./vol.
Περιγραφή
Ξηρό από θραψαθήρι. Άρωμα από εξωτικά φρούτα . Ισορροπημένο με μακρά επίγευση. Συνοδεύει λευκά κρέατα, θαλασσινά, ψητά ψάρια, τονοσαλάτες. Σερβίρεται στους 10° C.
Προέλευση: Κρήτη
Βαθμοί: 12,5% alc./vol.
ΡΟΔΙΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ
Περιγραφή
Ξηρό με λαμπερό λευκοκίτρινο χρώμα και άρωμα κίτρινων φρούτων με γεμάτη γεύση. Συνδυάζεται με θαλασσινά, λευκά κρέατα και σαλάτες. Σερβίρεται στους 10 - 12° C.
Προέλευση: Νεμέα
Βαθμοί: 12% alc./vol.
Περιγραφή
Ξηρό με λαμπερό λευκοκίτρινο χρώμα και άρωμα κίτρινων φρούτων με γεμάτη γεύση. Συνδυάζεται με θαλασσινά, λευκά κρέατα και σαλάτες. Σερβίρεται στους 10 - 12° C.
Προέλευση: Νεμέα
Βαθμοί: 12% alc./vol.
ΖΙΤΣΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Περιγραφή
Ημίξηρος οίνος από ντεπίνα και ροδίτη. Ισορροπημένο με άρωμα εσπεριδοείδων. Συνδυάζεται με ψάρια, ζυμαρικά λευκά κρέατα και παραδοσιακά τυριά. Σερβίρεται στους 8 - 10° C.
Προέλευση: Ήπειρος
Βαθμοί: 11% alc./vol.
Περιγραφή
Ημίξηρος οίνος από ντεπίνα και ροδίτη. Ισορροπημένο με άρωμα εσπεριδοείδων. Συνδυάζεται με ψάρια, ζυμαρικά λευκά κρέατα και παραδοσιακά τυριά. Σερβίρεται στους 8 - 10° C.
Προέλευση: Ήπειρος
Βαθμοί: 11% alc./vol.
ΝΥΧΤΕΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
Περιγραφή
Ξηρό από αθήρι ασύρτικο και αηδάνι. Συνοδεύει άριστα ψητά και λευκά κρέατα, ψητό καλαμάρι, έντονες πικάντικες γεύσεις και λιπαρά ψάρια. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 12 - 14° C.
Προέλευση: Σαντορίνη
Βαθμοί: 13,5% alc./vol
Περιγραφή
Ξηρό από αθήρι ασύρτικο και αηδάνι. Συνοδεύει άριστα ψητά και λευκά κρέατα, ψητό καλαμάρι, έντονες πικάντικες γεύσεις και λιπαρά ψάρια. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 12 - 14° C.
Προέλευση: Σαντορίνη
Βαθμοί: 13,5% alc./vol
ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ
Περιγραφή
Ξηρό με έντονα φρουτώδη επίγευση. Νευρικό με υψηλή οξύτητα. Ταιριάζει με λαδερά, θαλασσινά καθώς επίσης και με μαλακά τυριά. Απολαύστε το στους 8 - 10° C.
Προέλευση: Μαντινεία Αρκαδίας
Βαθμοί: 12% alc./vol.
Περιγραφή
Ξηρό με έντονα φρουτώδη επίγευση. Νευρικό με υψηλή οξύτητα. Ταιριάζει με λαδερά, θαλασσινά καθώς επίσης και με μαλακά τυριά. Απολαύστε το στους 8 - 10° C.
Προέλευση: Μαντινεία Αρκαδίας
Βαθμοί: 12% alc./vol.
ΡΕΤΣΙΝΑ ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟ
Περιγραφή
Ξηρό, πιπεράτο με χαρακτηριστική πικάντικη γεύση ρετσίνας. Συνοδεύει κάθε παραδοσιακό ελληνικό πιάτο όπως λαδερά , όσπρια, ελληνικές σαλάτες.Πίνεται στους 8 - 10°C.
Προέλευση: Μεσόγεια - Μέγαρα
Βαθμοί: 12% alc./vol.
Περιγραφή
Ξηρό, πιπεράτο με χαρακτηριστική πικάντικη γεύση ρετσίνας. Συνοδεύει κάθε παραδοσιακό ελληνικό πιάτο όπως λαδερά , όσπρια, ελληνικές σαλάτες.Πίνεται στους 8 - 10°C.
Προέλευση: Μεσόγεια - Μέγαρα
Βαθμοί: 12% alc./vol.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας
μέσω email: sofiakotsoni@yahoo.gr
ή στο τηλέφωνο: 2105988943
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου